INFOSOFT
OFFICE

better together //

MË MIRË SË BASHKU

InfoSoft Office, me një përvojë 20 vjeçare në treg, është kompani lider në Shqipëri dhe Kosovë, për furnizimin me materiale kancelerie, produkte kartolerie dhe konsumabla printimi për çdo lloj brandi. Përkushtimi ndaj klientit dhe profesionalizmi i stafit prej 70 punonjësish, bën të mundur t’u shërbehet me sukses të gjithë segmenteve të tregut nga nxënësit e shkollave, bizneset private, bankat dhe shoqërive të telekomunikacionit, administratës publike, shoqatave jo qeveritare dhe përfaqësive diplomatike, etj.

Lexo më tepër

produkte

partnerë

Na shkruani

Të nderuar klientë, miq e dashamirës!

Ju njoftojmë se duke filluar nga data: 20/03/2017, kompania InfoSoft Office (administrata dhe magazinat) është trasferuar në adresën e mëposhtme:

Autostrada Tirane-Durres, KM 8, Kashar, Tirane

 

Ju ftojmë të na vizitoni në ambientet e reja duke ju premtuar se cilësia e shërbimit ndaj klientit do të jetë në nivele edhe më të larta.